Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hírek

Bozsik Torna beszámoló!

Átformálódott csapataink jónak mondható teljesítményt nyújtottak Balassagyarmaton. Győzelmek és vereségek egyaránt voltak, de többségben a győzelmek száma volt, ha mind három korcsoportot nézzük. Egész jó játékot produkáltak csapataink, bízunk a további mégszebb folytatásban. Voltak olyanok akik csak most először léptek műfűre nekik talán egy kicsit furcsa volt a légkör, de a következő tornán már sokkal magabiztosabban fognak játszani. Minden egyes focistát gratuláció illeti meg!

A következő edzés kedd 14:30.

2011-09-23


Bozsik Torna!

Elkezdődik a 2011/2012. évi Bozsik Program torna sorozat 1. felvonása. Három korcsoport képviselteti magát Balassagyarmaton U7; U9; U11. A csütörtöki indulás 13:15 (negyed kettő) órakor az iskolából. Az összes focistának kiváló sport sikereket kívánok idén is.

2011.09.21


Kezdődik!

A mai nappal újra indul az idei évi iskolai foci szezon. Az edzések kezdési időpontja kedd és péntek 14:30-15:30-ig. A Bozsik tornákon való részvétel az idén sem marad el. Sok tornán/fesztiválon fogunk részt venni, bízom a jó szereplésben. Sok sikert mindenkinek!

2011.09.13


Hírek!

Az edzésekkel kapcsolatosan annyi, hogy a héten bizosan nem lesz. Ha akarjátok, akkor jövőhéten meg lehet szervezni. Csak azt nem tudom, hogy a Kiss Marci kivételével ki értesül és szeretne jönni. Jelezni kéne a héten.

2011.07.09


Foci nyáron is!

Felvetődött az ötlet, hogy mi lenne ha a nyáron is összetudna jönni a csapat. Részemről rendben. Rajtatok múlik igazán. Írj be a fórumba, hogy tudjak rólad, vagy szólj/beszélj a Kiss Marcival. Aztán itt értesülsz majd az edzések időpontjairól.

2011.07.06


Tanév- Foci szezon vége!

Véget ért  a 2010/2011 évi tanév. Futball szempontból sok jó és persze nem épp örömteli perccel  a tarsolyban vághatunk neki a nyári szünetnek. A tornákon úgy érzem mindenki kihozta magából a legtöbbet, viszont ezt nem tudom elmondani mindig az edzésekről. Sokkal, de sokkal többet kell a labdával találkoznotok nem elég csak az edzéseken, erre remek lehetőség a nyári szünet...Köszönöm az éves munkáját mindenkinek. Ha lesz a nyáron benneteket érintő program akkor itt értesültök, ezért érdemes az oldalra vissza-vissza látogatni. Kérdéseiteket a fórumba írhatjátok le.  A félpályás győztese: Gubó Patrik  gratuláció érte a jutalom nincs elfelejtve.

2011.06.08


Edzés infó!

A holnap pénteki edzésen az igazgató úrral lesztek, de az is elképzelhetó, hogy elmarad. Holnap  mindenki tudni fogja tőle a menetrendet. 

2011.05.19


4. hely éremmel!

A tegnapi balassagyarmati gyerek labdarúgó tornán a 4. helyezést sikerült elérni a II. korcsoportosoknak. Ez a helyezés tükrözi a pillanatnyi állapotot. Sajnos. Megjegyzem, hogy ez lehetne rosszabb is sőt, de ezt hagyjuk. Meg kellene közelítenünk azokat a csapatokat akik jelenleg előttünk járnak, ehhez viszont sokkal nagyobb/több fegyelem, alázat, akarat, kitartás kell! Bár kaptunk érmeket ösztönzés vagy vigaszdíjként nem tudom, de azt igen, hogy a  4. helyért érmet nem sokszor osztanak majd! Pozitívum, hogy Nógrád csapatát sikerült megvernünk és az egész torna során voltak szép dolgok amiket sikerült a pályán megvalósítani a csapatnak. Gondolok itt a Szabó L. elleni megnyert első félidőre stb... Legközelebb a pénteki edzésen találkozunk.

2011.05.12


Balassagyarmati Torna!

Holnap azaz 2011.05.11-én Balassagyarmaton a Dózsa iskolában veszünk részt egy igen rangos tornán. Csak a II. korcsoportosok utaznak(akik már a mai edzésen a mezeket is megkapták).A szokásosnak mondható időpontban negyed kettőkor van indulás az iskolából.

2011.05.10


III. Bozsik Torna!

A csütörtöki tornáról. Az első osztályosok hasonlóan jól szerepeltek, mint az előző fellépéseiken. Győzelmek, döntetlen és vereség is született a mérkőzéseken. Bravó fiúk, csak így tovább! Az I. korcsoportosok eddigi legjobb szerepléssel a hátuk mögött, ugyanis sikerült 2 győzelmet és 2 döntetlent elérniük. A BSE és a Szent Imre csapatát legyőzve az előző nagy skalpnak számít! Gratuláció illeti meg az egész csapatot a nyújtott teljesítményért! A II. korcsoportosok az előző tornához képest kissé gyengébben teljesítve, csupán két döntetlenre "futotta". A mutatott játék az utóbbi időszak leggyengébb teljesítménye volt. Betudható ez a teljesítmény az előző edzések hozzáálásával. Ettől a teljesítménytől bízunk benne, hogy lesz jobb! De ahoz az edzéseken mindenkinek becsülettel kell teljesíteni és csak is akkor léphet előre a csapat. Hamarosan itt az évvége, igyekezzen mindenki kihozni magából a legtöbbet! A hónap játékosa választáson Romhányi Dávid kapta a legtöbb szavazatot!

Képek hamarosan!

2011.05.09


Heti program!

Hétfőn és szerdán 1-2. osztály edzés. Kedd 3-4. osztály edzése. Csütörtökön mindenkinek III. Bozsik torna Balassagyarmaton. Bízunk a múltkorihoz hasonló jó folytatásban. Indulás negyed kettőkor az iskolából. Majd pénteken összevont edzés és hónap játékosa választás. A félpályás táblázat frissítve!

2011.04.30 


Edzés infók!

A pénteki edzés rendhagyó módon (iskolai szünet miatt) a nagy füves pályán lesz, változatlan időben 14:30-kor. Akinek van stoplis focicipője az feltétlen hozza magával.

2011.04.19


II. Bozsik Torna!

A csütörtöki torna minden tekintetben sikeresnek mondható. Az első osztályosok remek mérkőzéseket vívtak egymással, volt győzelem és vereség egyaránt, de nem az eredmény (volt) itt a fontos, hanem az önfeledt játék. Gratuláció illeti meg a nagyon lelkes csapatot! Az 1. korcsoportosok is jól szerepeltek. 2 győzelemmel és 2 vereséggel a hátuk mögött hozták amit el is várunk ettől a csapattól. Itt a győzelem a Szent Imre iskola és az Érsekvadkert ellen született. Gratula az egész csapatnak kivétel nélkül! Ha a folytatás hasonló lesz, akkor az év végén biztos az érem szerzés! Majd a 2. korcsoportosokra áttérve az eddigi legjobb teljesítménnyel sikerült két győzelmet megszereznünk. A Szent Imre iskola ellen 2-0, egész végig hitt a csapat a sikerben és kiváló játékkal sikeresen vették az első akadályt. Majd sorozatban két vereség következett. A Szabó Lőrincz iskola ellen sima 6-0 vereség. Itt jegyezném meg azt, hogy  Babcsán Tibor csapata minden tagja a korcsoporthoz képest 2-3 évvel idősebb játékosokból verbuválódik össze. Nehéz, nem is lehet felvenni  a versenyt velük. Aztán a BSE elleni 3-1. Ami tisztes helytállás, de lesz ez még szorosabb is. Majd az utolsó fellépés az Érsekvadkert elleni amin hasonlóan az első meccsünkhöz  2-0 magabiztos győzelem. Gratuláció illeti meg az egész csapatot név/nevek nélkül, mindenki jól teljesített. Bízunk benne, hogy a következő megmérettetéseken is hasonlóan fogunk teljesíteni minden korcsoportot ide értve és akkor az évvégén nem maradunk érem nélkül.

A csapatképek a mai nap folyamán felkerülnek.

2011.04.18


Torna Infó!

Balassagyarmati Bozsik tornára a megbeszéltek szerint, ma(csütörtök) negyed kettőkor indulunk az iskola elől.

2011.04.14


Frissítések!

A félpályás játékunkat a bitumenes pályán felváltotta a hetes párbaj,a múlt heti és az e heti győztessel kiegészült a táblázat. Egy kis emlékesztető, hogy az év végén a győztes tárgy jutalomban részesül! A hónap játékosát is sikerült megszavaznotok az edzés végén, a március hónap legjobbja a ti szavazatotok alapján Kiss Marcell lett. A jövő heti program: kedd edzés, csütörtök Bozsik torna B.gyarmat.(indulásról a keddi edzésen), péntek edzés (összevont).

2011.04.09


Bozsik Torna!

A csütörtöki tornáról néhány szóban. Azzal kezdeném, hogy a NUPI név helyett újra BOZSIK nevet viseli a torna sorozat. Csapataink: 1. és 2. korcsoport mellett a legkisebbek U7 (1. osztályosok) is játszhattak három kiváló mérkőzést, ahol nem az eredmény volt a fontos. Az 1. korcsoportosok a következő eredményeket érték el.: Bercel- Szabó L. 2-0 /Gólszerzők: Kiss Barnabás, Rafael Márk/ ; Dózsa-Bercel 1-0; Bercel- Szent I.0-1. A mérleg 1 győzelem és két nagyon szoros csatában, egy gólos vereség. A 2. korcsoportosok mérlege két nagy arányú vereség a Dózsa és Szabó Lőrincz iskolától 8 ill. 6 gólos vereség. Ezzel a két csapattal nem voltunk egy súlycsoportban, bár ekkora különbség nincs a csapatok között. Majd a harmadik meccsünkön a Szent Imre iskola ellen sikerült majdnem a bravúr 2-0-ás vezetésünket sikerült kiengednünk a kezünkből, így a mérkőzés 2-2 döntetlennel zárult. Gólszerzőink: Molnár Dániel, Farkas Martin. Minden mást a mérkőzésekről az edzéseken beszélünk meg.

2011.03.28


Pótlás!

A mai napon megtörtént a félpályás játék két héttel ezelőtti győztes hiánypótlása.

Az élcsoport :1. Gubó Patrik 3 pont, 2. Kiss Marcell 2 pont, Romhányi Dávid 2 pont...

2011.03.22


Kezdődik!

Beköszönt csütörtökön minden korosztály számára a tavaszi foci rajt, a NUPI torna sorozat. A helyszín (változatlan) a balassagyarmati műfüves focipálya.  Az indulás csütörtökön, negyed kettőkor az iskolából. Bízunk a jó szereplésben, hiszen remek korosztályos csapataink vannak.

2011.03.22


Bátorságból nagyon gyenge!

Felemásra sikerült a tegnapi 2. korcsoportos torna. Voltak jó és rossz periódusaink. Mezőnyben többször szépen játszottunk, de ez még mindig kevés.  Az utazás remekül telt, mindenki boldogította a mellette ülőt, megállni csak egyszer kellet (rosszullét miatt). Az első meccsünket a Bgy. Dózsával játszottuk, kikaptunk 4-0-ra. Majd a Kis Árpád elleni meccsen már többet muttatott a csapat magából. 3-0-ról 3-2-re felállva nem sikerült a bravúr. Gólszerzők: Kiss Marcell, Gubó Patrik. Aztán egy vidéki rangadó az Érsekvadkert elleni összecsapás 1-1-re végződött. Ez a meccs végig a mi kezünkben volt, aztán az utolsó percben talált Vadkerti góllal sikerült kiegyenlíteniük. Gólszerző: Molnár Dániel. Majd az utolsó meccsen 4-0-ra kikaptunk a Szabó Lőrincztől.

Összegezve: Többet kell mezőnyben harcolnunk, hátulról gyorsabban kell felhoznunk a labdát és sokkal többet kell kapura lőnünk, de voltak bíztató jelek a játékban, tudom, hogy lesz ez még jobb. Csak tenni kell a sikerért mindenkinek, rengeteg szorgalommal és alázattal és meg lesz a gyümölcse ebben egészen biztos vagyok.

2011.03.09


Balassagyarmati Teremtorna!

A már szóban megbeszélt tornára holnap (2011.03.08) kedden kerül sor. Most csak a 2. korosztály lép pályára. Pontos indulás: negyed 2-kor az iskolából. További tájékoztatást az igazgató úr ad majd a mai nap során az érintetteknek.

2011.03.07


Helyi Téma!

A mai edzésen győzőtt először a félpályás játékban 2. osztályos focista. Külön gratuláció érte. Emlékeztetőként mondanám, hogy az év végén a legtöbb félpályás győzelemmel rendelkező játékos jutalomban részesül. Lassan közeledik a hónap játékosa választás(jövő péntek). Kiváncsi vagyok, hogy kit fog megilletni ebben a hónapban ez a megtisztelő cím.

2011.02.25


Házirend!

Az edzésekkel és a mérkőzésekkel kapcsolatosan összeszedtem néhány fontos szabályt, ami mindenkire vonatkozik.  A menüsorban megtalálod a házirendet. 

2011.02.09


Január hónap játékosa!

A mai edzésen megválasztásra kerül a hónap legjobb játékosa. A megválasztott a hónap játékosa menüpont alatt lesz látható az elkövetkezendő időben.

2011.02.01


5. helyezés az acsai tornán

Egy kicsit megkésve, de sikeresen megérkeztünk nem sokkal 10 óra után Acsára. Kiderült, hogy hat csapat képviselteti magát a tornán.  Rövid egyeztetés után máris birtokba vehettük a csarnokot ugyanis mi játszottunk Püspökhatvan legjobbjaival. Nem kezdtünk jól, kicsit megilletődve játszottunk. Az első játékrészben (tízpercben) egyetlen találat esett ezt pedig a Püspökhatvan csapata szerezte meg. Majd a második félidőben mi írányítottuk a mérkőzést, de támadásainkat rendre sikerült elpuskáznunk. Majd megtört a jég két gyors gólt szerezve(Kiss Marci; Farkas Martin) megfordítottuk az eredményt és kialakult a végeredmény is. Ezen a mérkőzésen az első időszakot leszámítva a mi játékunk dominált. A többi mérkőzésen Pécel, Gödőllő, Acsa, nem sok babér termett nekünk. Aztán az utolsó meccsünkön Aszód ellen a helyosztón, 3-0-ról 3-3-ra felállva nagyon közel jártunk a bravúrhoz, de sajnos egy "véletlen" kezezés a hatoson belül amit hétméteres követett, ezt az Aszód kegyetlenül kihasználta és 4-3-ra behúzta a mérkőzést.

A végeredmény: 1. Pécel; 2. Gödöllő; 3. Aszód; 4. Acsa; 5. Bercel; 6. Püspökhatvan

Göllővőink: Farkas Martin 5; Kiss Marcell 1.

Összegezve: Nagyon színvonalas tornán, kiváló csapatok ellen játszhattunk. A püspökhatvan elleni győzelmünk a bizonyíték arra, hogy igenis tudunk győzni, csak még ez mindig nagyon karcsú. Ennél mi majd  tudunk többet is...          

2011.01.23                                


I. Teremtorna Acsán

Az első megmérettetésünkre nem kellett sokat várnunk. A 2000/2001 korosztály 2011.01.22-én(szombaton) Acsán szerepel egy tornán. A többcsapatos rendezvény 10 órakkor kezdődik egy megnyitóval a sportcsarnokban.

A tornáról képes-és írásos beszámoló készül.

Gyülekező: fél 10-től az Általános iskola előtt, majd indulás háromnegyed 10-kor.

2011.01.21


Az oldalra felkerült képeket bátran letöltheted.

Ezentúl a félpályás játék győztesét jegyezni fogom, egy kis táblázat formályában a menüben. Az év végén a legtöbb győzelemmel büszkélkedő focista jutalomban részesül!

2011.01.11


Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

Egy újabb csapatkép kerül fel az oldalra a csapatképek menüpont alatt találod.

2011.01.05


Kellemes ünnepeket kívánnék mindenkinek!

Az edzések elmaradnak, pihenjetek sokat,  januárban találkozunk!

2010.12.23.


A mai edzés (2010.12.03.- péntek) elmarad! OK: A Mikulás látogat el az iskolába a délutáni órákban...

2010.12.03


A mai teremtorna elmarad, pótlására januári hónapban kerül sor.

2010.11.25


A következő tornánk 2010.11.25-én lesz Rétságon, 4 csapat részvételével (Rétság, Nógrád, Diósjenő, Bercel) Indulás: Ált. Iskola 13:30-kor. Előtte még egyszer találkozunk a keddi edzésen 14:30-kor

2010.11.22


A képgaléria és az oldal folyamatosan frissül, ezért érdemes gyakorta visszalátogatni.

Emellett itt olvashattok, értesülhettek az edzésekkel, tornákkal kapcsolatban a legfrissebb hírekről.

2010.11.22.